Suomi English
www.gulo.fi » Kokouspaketit

Kevään, kesän ja syksyn hinnat (ilman aamiaista)

1.4. – 30.11.2017 

Gulo Gulo Superior Lomahuoneistot

Yhdelle hengelle 97€

Kahdelle hengelle 124€

Kolmelle hengelle 146€

Neljälle hengelle 173€

Viidelle hengelle 205€

Kuudelle hengelle 237€

Deluxe lomahuoneisto neljälle hengelle 218€

Alle 4-vuotiaat majoittuvat veloituksetta.

Kevään, kesän ja syksyn hinnat (aamiaisella)

1.4. – 30.11.2017 

Gulo Gulo Superior Lomahuoneistot

Yhdelle hengelle 110€

Kahdelle hengelle 150€

Kolmelle hengelle 185€

Neljälle hengelle 225€

Viidelle hengelle 270€

Kuudelle hengelle 315€

Deluxe lomahuoneisto neljälle hengelle 270€

Alle 4-vuotiaat majoittuvat veloituksetta.

Talven hinnat (ilman aamiaista)
1. – 22.12.2016  ja 11.1. – 31.3.2017

Gulo Gulo Superior Lomahuoneistot

Yhdelle hengelle 117€

Kahdelle hengelle 154€

Kolmelle hengelle 206€

Neljälle hengelle 253€

Viidelle hengelle 285€

Kuudelle hengelle 317€

Deluxe lomahuoneisto neljälle hengelle 283€

Alle 4-vuotiaat majoittuvat veloituksetta.

Talven hinnat (aamiaisella)
1. – 22.12.2016  ja 11.1. – 31.3.2017

Gulo Gulo Superior Lomahuoneistot

Yhdelle hengelle 130€

Kahdelle hengelle 180€

Kolmelle hengelle 245€

Neljälle hengelle 305€

Viidelle hengelle 350€

Kuudelle hengelle 395€

Deluxe lomahuoneisto neljälle hengelle 335€

Alle 4-vuotiaat majoittuvat veloituksetta.

Ostaessasi lipun eläinpuistoon, voit käydä yhdellä lipulla eläinpuistossa koko majoittumisesi ajan.

Ainutlaatuista sisältöä kokousten pitoon

Lomakylä Gulo Gulon majoitustilat yhdessä Ranuan eläinpuiston uudistuneiden kokoustilojen ja muiden palvelujen kanssa antavat uudella tavalla virikkeellisen ja laadukkaan ympäristön kokouksen pitoon.

Kokousohjelman lomaan voimme järjestää eläinpuistovierailun, erämaaretkiä ja safareita. Eläinpuisto on oma rikas maailmansa, joka tarjoaa uusia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Kokouspaketit

Kahden päivän kokousohjelma

1.päivä
Kokoukset eläinpuiston kokoustilassa, joka on sisustettu eläinaiheiseksi. Kokoustiloissa on hyvin rauhoittava ja inspiroiva ilmapiiri. Kokouspäivä sisältää tulokahvit ja pullan, lounaan, päiväkahvit ja pikkusuolaista. Kokouksen jälkeen tapahtuu kirjautuminen lomakylään ja iltapäivällä opastettu kierros eläinpuistoon ja eläintenruokinta.
Illallinen eläinpuiston kodassa.
Yöpyminen lomakylässä, 4 hlöä per huoneisto.

2. päivä
Aamiaisen ja uloskirjautumisen jälkeen kokous jatkuu eläinpuiston kokoustilassa. Kokouspäivä sisältää lounaan ja päiväkahvit.
Kokouspaketti sisältää myös kokousvälineet, kokouskahvit ja muistiinpanovälineet. Kokousemäntä on myös käytettävissä kokouksen ajan ja hänet tavoittaa aina eläinpuiston lipunmyynnistä.
Hinta 180 €/hlö, 5-60 henkilöä

Kolmen päivän kokousohjelma

1.päivä
Kokoukset eläinpuiston kokoustilassa, joka on sisustettu eläinaiheiseksi ja kokoustiloissa on hyvin rauhoittava ja inspiroiva ilmapiiri. Kokouspäivä sisältää tulokahvit ja pullan, lounaan, päiväkahvit ja pikkusuolaista. Kokouksen jälkeen tapahtuu kirjautuminen lomakylään ja iltapäivällä opastettu kierros eläinpuistoon ja eläintenruokinta. Illallinen eläinpuiston kodassa.
Yöpyminen lomakylässä, 4 hlöä per huoneisto.

2. päivä
Aamiaisen jälkeen kokous jatkuu eläinpuiston kokoustilassa. Kokouspäivä sisältää lounaan ja päiväkahvit. Kokouksen jälkeen asiakkaat siirtyvä lomahuoneistoista safarialoon, jossa vaihdamme päälle safarivarusteet ja saamme ajo-opetuksen, jonka jälkeen 3 tunnin Husky- tai moottorikelkkasafari, johon lähtö tapahtuu safaritalon pihalta. Safariin aikana nautimme maastoillallisen.

Kokouspaketti sisältää myös kokousvälineet, kokouskahvit ja muistiinpanovälineet. Kokousemäntä on myös käytettävissä kokouksen ajan ja hänet tavoittaa aina eläinpuiston lipunmyynnistä. Safariohjelma sisältää oppaan, varusteet, ajo-opetuksen, maastoillallisen sekä vakuutuksen.

3. päivä
Aamiainen ja kotiinlähtö
Hinta 306 €/hlö 5-60 henkilöä

Päiväkokoukset

1. Minikokous, kesto 4 h
Minikokouspaketti on kestoltaan 4 h ja sisältää tulokahvit, suolaisen leivän ja veden. Kokoustekniikka on täydellisyydessään kokousväen käytössä. Myöskin kokousemäntä on aina tavoitettavissa eläinpuiston lipunmyynnistä. Kokoustiloista löytyy muistiinpanovälineet. Hinta: 18€/hlö, 5-60 henkilöä.

2. Eläinpuiston päiväkokous
Kokouskabinetti on sisustettu eläinaiheiseksi ja kokoustiloissa on hyvin rauhoittava ja inspiroiva ilmapiiri. Kokouspäivä sisältää tulokahvit ja pullan, lounaan, päiväkahvit ja pikkusuolaista. Kokouspaketti sisältää myös kokousvälineet, kokouskahvit ja muistiinpanovälineet. Kokousemäntä on myös käytettävissä kokouksen ajan ja hänet tavoittaa aina eläinpuiston lipunmyynnistä. Hinta 38€/hlö, 5-60 henkilöä

3. Jääkarhukokous, kesto 8 h
Ranuan eläinpuiston yhteydessä oleva kokouskabinetti avaa uuden maailman kokousväelle. Paketti sisältää aamukahvit ja pullan, buffet-lounaan ja iltapäiväkahvit. Päivän päätteeksi eläinpuiston opas kierrättää kokousvieraat eläinpuistossa ja vie kokousvieraat katsomaan jääkarhua silmästä silmään. Tämä ainutlaatuinen kohtaaminen aloitetaan tutustumalla oppaan johdolla turvallisuusohjeisiin. Samaan häkkiin jääkarhun kanssa ei kuitenkaan mennä, vaan tervehditään maailman suurinta petoa turvallisesti kaltereiden takaa, muutaman metrin päästä. Eläinhoitaja kertoo mielenkiintoista tietoa näistä eläinpuiston ja napaseudun valtiaista. Kokoustiloissa on toimiva nykyaikainen kokoustekniikka. Kokousemännän tavoittaa aina eläinpuiston lipunmyynnistä. Hinta: 56€/hlö, 5-60 henkilöä.

4. Yöttömän yön kokous, kesto 8 h
Kokouspaketti rakennetaan asiakkaalle siten, että kokousaika painottuu ilta-aikaan. Kokous sisältää tulokahvit, päivällisen, välikahvit ja iltapalan. Kokouksen jälkeen kokousväki pääsee eläinpuistoon yöttömän yön kierrokselle ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Puistoon lähdettäessä tunnelma on aivan erilainen kuin päiväsaikaan, eläinpuistossa on vain kokousväki ja ympäröivät villieläimet. Eläimet aktivoituvat ilta- ja yöaikaan ja kokousväki pääsee kokemaan erittäin mielenkiintoisen eläinpuistokierroksen. Kierroksen päätyttyä nautitaan lämpimät juomat eläinpuiston kodassa.

Kesä- ja talviaika antavat omat tunnelmansa yöttömälle yölle. Kesäaikaan saadaan vierailla ihanassa kesäyön valossa ja talviaikaan kokousväki puetaan lämpimästi ennen kierrokselle lähtöä ja jokaiselle annetaan mukaan otsalamput. Otsalamppujen valossa katsellaan eläimiä, ja kuinka hyvin ne näkyvätkään, vaikka ympärillä on täysi pimeys. Tämä luo jännittävän ilmapiirin ja oppaan johdolla päästään myös ruokkimaan eläimiä.
Hinta: 62€/hlö, 5-60 henkilöä.

Hillatohtorin kokousretki

HillaRanua on tunnettu hillapitäjä, sen pinta-alasta on 60% suota. Ranualla järjestetään kesäisin maankuulut Hillamarkkinat. Hillamestari ja hilla-asiantuntija Jouko Hernetkoski kertoo hillasadon näkymistä. Hillatohtorin opastuksella tutustutaan suohon. Retken aikana saat tietopaketin hillakasvin kasvusta ja kasvupaikoista. Opit mistä löytyvät oikean tyyppiset hillasuot, mitkä tekijät vaikuttavat tulevaan hillasatoon ja kuinka löytyvät parhaat hillapaikat.

Hinta: 65€/hlö (4-40 hlö), sisältää opastuksen, vakuutukset, kahvittelun, diplomin ja hillasangon.
Lisäpalvelut: Loimulohiruokailu 25€/hlö, mönkijäsafari hillapaikoille 65€/hlö. Vuokrattavana maastovarusteita.
Ohjelman kesto n. 3 tuntia
Kurssilaiset saavat diplomin ja aidon ranualaisen hillasangon.